TANKOLJON ÖN IS KEG NYRT. AUTÓGÁZT ÉS GÁZT NEKI...A KEG NyRt. autógázának felhasználása a környezetvédelmi előnyök mellett az energiahordozók ésszerű kihasználását jelenti. A gáz üzemanyagok az úgynevezett alternatív üzemanyagok közé tartoznak, a hagyományos járművek hajtására viszonylag egyszerű átalakítással felhasználhatók. Köztudott, hogy a nyersolaj készletek sokkal kevesebb időre elegendőek a Föld lakói számára mint a gázkészletek. Az autógáz használata kíméli a világ kőolajkincseit. Az LPG motorhajtóanyagként történő használata különösen előnyös, mert a világ pb-gáz termelésének 40%-a a kőolajlepárlás melléktermékeként keletkezik.

A gázautók elterjedését számos országban kormányprogramok ösztönzik (pl. Németország).

Magyarországon a benzin és gáz arányát figyelembe véve 30-40%-os költségmegtakarítás érheto el. A kisebb olajfogyasztás és a kétszeres olajcsere periódus miatt jelentos költségmegtakarítás érheto el.

A sokkal kedvezőbb gáz-üzemanyag és levegő keveredésének köszönhetően a motorkopások mintegy 30-40%-kal csökkennek, így nő a gázos motor élettartama.

A légszennyezés óriási problémát okoz a fejlett országokban és hazánkban is. A légszennyezés egyik legjelentősebb forrásai a járművek. A járművek környezetszennyezésének csökkentésében egy újabb előrelépést jelent az LPG üzemanyagként történő használata. A gázüzemű autók káros anyag kibocsátása kedvezőbb a hagyományos üzemanyagokkal szemben.

Leendő partnereinknek!

Leendő partnereinknek!
2015. május 22.
Keressünk Magyarország egész területén olyan társaságokat, vagy egyéni vállalkozókat, akik palackosgáz házhozszállításával foglalkoznak. Garantáljuk a piacon a legjobb árakat.